26 feb

huvudv_rk_copy-300x30005.08 Fy faan igen. Alltså man hör ungdomar(Birk när han spelar spel ex vis) JAG ORKAR INTE….lite på kul men man kan säga de inte på kul oxå. Som nu.

Sån huvudvärk-inte migrän för de är nåt annat men en jävla skit är de. Vaknar 30 ggr stel i nacken världens huvudvärk. Måste gå upp till slut ,orkar inte sova. Känns som en rysk roulette att gå o lägga sej. Provar allt,allas tips,läkarnas ordinationer,kuddar,tider,äta inte äta…….tagga ner innan man lägger sej eller inte….ett glas vin? Ja men då somnar jag i soffan och sedan blir de samma igen.Kanske ska ta ett glas i sängen?? haha Tabletter eller inte? Imovane,stilnoct? propavan? inget hjälper…..

Hoppas de lanar av som de brukar.

Idag rida två innan avfärd till Karlstad. Åker 8.35 så de blir tidigt.  Återbesök hos Kiropraktor..lika bra. Tänkte skita i de men nåt är kvar i ryggen. Kostar på mig ett besök till. Sedan är de inte att rekommendera att rida efter de inte så de bör bli klart så att säga.

Red för första gången på en vecka igår. Actor och Tarco. Rätt fina båda två.Bra jobbat…mest Cilla som ridit.

Lite svårt att planera sitt liv nu med inställda ALLT. Man berörs av tävlingstermin tävlingsmässigt men även  att jag är bokad som domare och skall bisitta. Sedan alla träningar? Många stänger sina anläggningar. Då märker man det konstiga i ens jobb….. ingen lön heller. Klart man vill att hästar ska va friska inte de men de absurda. Om nån jobbar på IKEA och så säger IKEA vi stänger ett tag u så ingen får jobba och ingen får lön heller……Jobbigt läge.

Kanske ska stanna på Kanarieöarna och sticka huvet i sanden????Huvud i sand