22 feb

b1ae01bc_zPå onsdag blir de Kanarieöarna….för kort men så fick de bli.

05.36 Fikar   sovit bra. haahhaha igen.Igår gick de inte med ryggen. Jag var på ett sånt hemskt humör pga den molande värken och att jag fick mer eller mindre ont av allt.Ringde Runberg…semester. Hade tid på måndag. Nej orka bara inte.

Hitta nåt ställe på Karolinen. 13.20 fick jag en specialtid.   Åkte i god tid. Försökte hitta…åkte in på ena sidan,körde på cykelbanor,kikade läste skyltar….fick ringa upp o fråga. Jodå till höger om stora ingången. Aha sa jag. Åkte ut igen….ner mot rondellen vid E18 infarten och åkte upp mot I2. Ja just de för ca 20 år sedan byggdes de om att man inte kan åka in där. Fel igen.

Jag måste hitta en annan ingång.letade.cykelbanor osv…. nej…fick motvilligt ringa igen-tiden gick ju. Jag ser Karlstads Vandrarhem sa jag. Hon sa ???????? vart är du?? Är du på Karolinen?? NNNEEEJJJJ Blandade ihop med Kasernhöjden. Hahha

Fick köra ut ,gasa på och hittade de -kom försent. Gjorde nåt knäck o spände fast mej i nån grej.Tyckte framåt kvällen de kändes bättre och definitivt nu och inatt. Inte vaknat är jag vänt mej och mkt rörligare . Puh.

Hade bara stallet på morron ,red inget. gymma inget.

Nu åker dock Cilla på 3 dagars ledighet så då får man steppa up lite.

I morron träningar i Hagfors och söndag överdomarkurs.