6+7 feb

Höns05.20 Fikar…. glömde visst skriva igår. Va konstigt.Tisdag…jo då red jag Actor ..på hugget och Tarco superbra. Igår däremot…tittade på termometer och såg 16.7 minus då blev de fett inställt som en ungdom skulle sagt.

Jag skulle iväg på em och orka bara inte. Hjälpte Cilla m Bruno på fm och sedan red hon Agaphantus och jag kika lite. Höll på o frysa ihjäl trots att jag gick i princip hela fm/morron.

Idag ska jag till mor o luncha. och en hästägare kommer i em,ska då rida. Lektion i kväll.

I morron drar de igång med träningsweekend. Först ut Uddevalla….åker vid 12 för de som vill ringa mej i bil…..träningar,sova,träningar. Nästa är Vara lörd em och söndag dag. Jättekul men de blir att ta ett inspirationsandetag och fokusera på de man gör. Ska bli härligt .  Hemma söndag kväll. Hästarna ska ridas ut i helgen och förhoppningsvis ska manegen rättas till.

Underlaget har varit bergodalbana och tror de va 5 år sedan vi fixade de sist. Laser o hela kittet alltså. Man kan tro att de är 5 år sedan vi överhuvetaget gjorde nåt   hahahahahah

Nästa vecka är de tandläkare,klippa håret på både mej o Birk  o andra stopp i vardagen. Puh.

Tror jag behöver vara lite hönsmamma igen och laga lite mat så de finns i helgen. Jag vet att Lars fixar detta annars men då blir jag ingen hönsis…..