4feb

05.50  Fikar…ingen huvudvärk.Gött. Var rejält trött efter igår.  oisolerat ridhus och 8 lektioner. -10 grader. Nej visst. Inte klaga utan klä på sig.Visst. Men just igår räckte de inte. Behöver fixa några attiraljer till skorna. Hade ull både uppe o nere. Elfilten kom fram.Har ju förfrusna fötter sedan många år så de blir vita….så och igår. MEN när d tinade frampå kvällen så fick jag blåsor. Dret.

Idag är jag solokvist på gården så jag fokuserar på utsläpp och mockning. Sedan allteftersom så får jag se med ridningen.

Igår förresten i Kumla så kom det en flicka på en brun ponny. Red fram och jag såg i ögonvrån att den så fin ut. Bra driv och lätthet.Hon red och skulle ”gå över” till dressyr för den var för pigg i hoppningen. Den hade lätt för sidvärts o jag sa jag trodde den kunde bli riktigt bra.

Hörde sedan de köpt av en ridskola och jag frågade var….Filipstad. Det va Brownie. EN fin ponny de sålde för nåt år sedan. hahahahva konstigt de blev.