3 feb

05.35 Fikar INGEN huvudvärk.   En ugnspannkaka i ugnen och en tvätt i maskinen. SKa släppa ut hästarnainnan jag åker till Kumla för träningar.

Jag hade lite roadtrip träningar i går. Sunne/Hagfors. Alltid lika trevligt. Några tar stora kliv framåt och det blir de om man hänger i,det är just i det tröga de är viktigt med en plan som funkar.

Rider inget nu i helgen men hästarna går och order är givna att de ska ridas ut!

Cilla ledig några dagar från i em så då blir de hemmaplan. Tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg och februari är rätt bokad med B tränarexamen,Överdomarkurs,träningar,bisittning och en liten semester.Behöver mer semester känner jag redan nu.hahaha

Får lite uppstyrningshjälp med att sätta ihop min uppsats. Min B tränaruppstas. Den handlar om ”byta tränare”Fördelar-nackdelar och varför ska man under en utvecklingsfas ändå byta?

Intressant ämne och frågor kring vad elever sätter högt. De svarar ofta ex vis ärlighet. Just de är ju rätt spännande. engagemang. oxå intressant. Hur engagerad blir 1 tränare om elev rider för olika hela tiden? får elev mer engagemang om det finns ett system hos elev?

Vi får se hur de blir.