24 jan

crystalBILD PÅ CRYSTAL CANDYfölis9

05.50 Fikar med huvudvärk. Jag får kanske se huvudvärken som en fikakompis på morron.Skulle föredra huvudvärk på kvällen kanske eller? Tråkigt o börja på minus liksom.

Stolligt   FÅR huvudvärk av att sova.  Det är så de är kanske ? Var aldrig stilla….sov när du mockar. Jag sover ju redan när jag ser på TV så de är ifs inget nytt. Eller när jag kör bil……ibland..

Läkaren från hjärtavdelningen ringde igår. Tyckte jag skulle sjukskriva mej i 2 månader. Ja just de. Varför inte. ?

Nej men faktiskt . Hon är jättebra och väldigt lyhörd. Vi pratade en stund och var rätt överens. Jag ska in senare i vår om inget ändras.Medicinen hjälper  till att hålla hjärtat i ordning .

Igår va en tuff dag i stallet. Det tar även på mej får jag erkänna….Nu är det 13 hästar som ska ut på morron. Snö och lite halka. 13 att mocka,strö och göra höpåsar. Lösdrift fodras m kraftfoder.

Lunch-intag-lägga ut frukosthö.

Jag red Actor på morron….gick bra. Tarco därefter också bra. .. När jag skrittade av Tarco kom en lektion jag glömt. Men jag var ju hemma som tur va, Kom inte in förrän vid 14 för lunch.

15 kom Birk hem med en kompis och de körde höbalar. Emilia fodrade kvällen Puh.

Fick lite gjort inne på kontoret. Ser över tävlingarna vi ska ha. Svårt o få ekonomi på de med så mkt specialiserade  domare som ska till. Unghästklasser mm.

I morron kommer ID kontrollant hit och ska göra inför pass. Nu är det bestämt att Samanthas efter Demand ska heta CRYSTAL CANDY.

Inget turnamn kanske …jag hade en avkomma som hette de. Den fick en sena avsliten på ett bete för många år sedan. Hoppas de går bättre nu.

Försökte hittapå namn på D   o höll på. SKiter i de.