23 jan

05.37 Fikar…ordentligt ont i hövve. Känns som jag legat i skruvstäd. Nacke,tänder,hövve. Så kan de va…..släpper troligen under morron.

Igår red jag Actor och Tarco..Actor ute..men de va inte jättebra underlag. Lite mer snö och lite kallar blir de perfekt. Gillar ju rida på utebanan. Därför fick Tarco vara inne .

Åkte till mor lunch,käkade en snabbis och fick resten av julklappen. 3 jättefina mattor till köket i lämpliga längder. Och lämpliga färger. Utan fransar. Coolt. Tänkte på hur konstig det blir med att uppskatta allt fint man får. Man kan tycka man är bortskämd med mattor,gardiner,dukar o allt. Ja absolut är man de. Det är hantverk och det skulle kosta om man ville köpa.

Visst uppskattar man 1000% men utåt sett inte på ett sätt som de flesta kanske skulle göra? inte vet jag. Men kanske kan jämföras med om Birk fick rida ….han tycker ju inte de är nåt speciellt men en kille från stan kanske aldrig tagit i en häst tycker de är skitfränt ? Ellervem som helst?  Eller barnet till en bagare får en god kaka?

Jo mamma jag älskar grejerna och är bortskämd och mycket uppskattande.

Idag är jag själv i stall Cilla tebax i morron. Blir ut,mockning och rida . I eftermiddag ska hjärtläkaren ringa.