16 dec

05.48 Fikar. Ja nu drar de på. Tror om inte Birk funnes skulle de få va som de är……i huset alltså. Röda mattor på,julstjärnor o lite så. Idag blir de tomtedags,julgran och lite annat plock. Visst är de kul och fint.

Igår goa träningar i Karlskoga. De är allt rätt kul o ha träningar. Speciellt med värme i ridhus hahahahh. Jag ligger lite efter med mitt ”skolarbete” och får se nån lucka att sätta mej o skriva ned. Har de lite klart i huvet så bara jag får till skrivandet.

EN frågeställning kommer att vara…… att träna ,är det endast pengarna och man skiter i de runt i kring ? eller vill tränaren få (chansen) att skapa en helhet?

Man kan nog se själva frågeställningen olika som ridande och tränare men jag tror att det är kärnan för optimal utveckling.

EN del får va om man nu ska välja tränare….vad kan jag förväntas bli erbjuden som elev? Vilka erfarenheter kan tränaren besitta??

Idag själv i stall….i morron oxå för den delen. Cilla hemskickad med röd näsa. Behöver rehabiliteras från förkylning.

Har gått ut med förfrågan om ridhjälp. SKulle behöva ha nån tuff duktig som vill rida lite. EMilia ligger i men hon har ”sina” så att säga…Carro springer i bikini i Thailand ett tag till……

Jag har dessutom rätt mkt träningar utomsocknes framöver.

Kul men kräver lite organisation.

Lagertha2Om jag levt i Kattegatt hade jag nog varit kär i Lagertha    OCH Ragnar hahahahahah