5 dec

05.40 Fikar. Underbart . Inget ont i hövve! Hallelulja.Även om de oftast går över frampå dagen så är de töligt plus att jag inbillar mig att jag inte sover så bra när huvet spränger på morron.

Igår lasta vi på Marknes grå kl 07.30 och åkte mot Örebro. Morsan hoppade på vid Wäserasta.  Han stod som ett ljus!! har väl åkt en gång sedan han va föl. Bra tajming. Väntade i 15 min kanske så kom transportören. Mkt som händer inne på travbanan m sulkys så han va inte direkt fokuserad på oss som ville ha in han i lastbilen. Men med en tross runt rumpan och morsan (som fick kliva ur bilen) som petade på med en sopborste så gick han allt in efter 10 min tittande runt omkring.

Jag och mor åkte till Marieberg Galleria som är jättefin och rätt stor. Handla några grejer o käka lunch. Kände mej inte stressad vilket va jättekonstigt.  Var hemma till 15 då jag filmade en saluhäst och hade sedan en lektion direkt efter.

Vattna o mata hönor och sedan in.

Vikings på TV. Törs faan inte se nästa avsnitt. Vill INTE att Ladgerda ska ryka……… skiter i de andra ,mer eller mindre men inte hon. Att jag ska leva mej in i dessa serier hahahahahah   Konstigt.Lagertha2