2 dec

05.28 Fikar.Nu hade jag inte ont i huvet 03.00 men när jag sedan vakna. Gud va skumt.  Eller inte skumt.?Eller helt uppenbart?

Igår red jag bara en häst. Själv i stall så de fick räcka  denna gång. Fölmatningen tar 1 timme per dag totalt….men de går bra tror jag. Tycker den lägger på sig hela tiden.

På tisdag ska storebror åka till Ankarcrona Equestrian…..ett litet ? miljöombyte? hahahah. Ja inte vet jag. Tror de har de rätt bra på lösdriften. Markne lär få en chock när han ser honom…ser mer ut som en vagnshäst än hoppstjärna men va vet jag.

Imponerande att se dressyren i Stockholm. Speciellt Kittel men Werth….vilken dam. Alltså hästen är ju inte ”så speciell” som de flesta andra men SÅ välriden. Bra på de svåra. Imponerande.

Tyvärr besviken på SÅ ska de låta igår. Jag gillar egentligen flumkillen som va huvudperson. Cool röst. Gillar inte att han tycker att de som renoverat badrummet ska skämmas för de lät folk drunkna på medelhavet. Lägger in bildsekvenser på drunkning osv…. Han kan skämmas när han sitter o mumsar i sig maten när folk svälter ?eller….. snälla blanda inte hela tiden in politik och ett försök med dåligt samvete eller vad man nu ska kalla de. Då ska alla i västvärlden skämmas vid varje frukost och skippa den ,skicka värdecheck till nån insamling ist. Det håller inte.

På riktigt ….jag orkar inte med . Inför jul,man bara väntar på alla bilder på utsatta,lidande människor och budskap om att vi ska skippa allt o ge pengar till nån insamling ist. Orkar inte